Бани

Баня с мрамор

Баня от мрамор

Бани с мрамор – класическо, модерно, не преходно, а вечно!

От дългогодишният си опит фирма Стоун Билд Груп предлага и препоръчва бани да се облицоват с мрамор и травертин. Едно от предимствата на естествения камък за баня е, че тези материали позволяват да се режат на големи нестандартни размери. По този начин има много по-малко фуги, които са известни като слабото място в банята. Но и да не пренебрегваме естетичната външност която придава на банята. Да вмъкнем и шарката която се следва,а не е с повтаряща се еднотипност. Монтаж на мраморни плочи се изпълнява с фуга от 1мм и практически се води редене без фуга. Защо са ви плочки които имитират мрамор? Направете банята си с плочи размер кратен на помещението с шарка от природата-естествен камък мрамор. Бани от мрамор съществуват от древността.

Почерпете идеи или вдъхновение от галерията . Последвайте ни тук и тук. Посетете ни на място, разгледайте и изберете вашият камък за вашата нова и неповторима баня. Ако има класация на най-хубавите бани – то на първо място ще е баня с естествен камък. В най-красивите: най-красивите мрамори в света

Мраморни бани съществуват от векове и ще продължат да съществуват за напред. Мраморът не е тенденция,а е стабилност. Може да се впише в модерен дизайн, в класически, в минималистичен и във всеки един вид дизайн. В света съществуват над 600 вида мрамор. В природата има достатъчно цветове и шарки които вярваме ще задоволят и най-капризните.