Обкантване на прозорци с естествен камък

Естественият камък е натурален материал, който времето е направило здрав, а човекът - красив.

Мраморът е цветен камък, които се образува дълбоко в земята чрез кристализация при висока температура. Структурата на материала е по-мека, което го прави особено чувствителен на влага, затова той е по-препоръчителен за вътрешни подпрозоречни первази.

Интериорите с мраморни первази са препоръчителни за всички, които искат да придадат индивидуалност и стил на своя дом. Мраморните первази, които можете да откриете в Stonebuild се открояват с естествен външен вид, елегантност и заоблени линии, допринасящи за неповторима хармония.

 

Много хора познават гранита като “безсмъртният материал” поради всиоката му издръжливост. Това е съвсем основателно, защото този естествен камък е не само устойчив на атмосферни влияния, но също така може да издържа на много тежки механични натоварвания. Гранитът е идеалното решение за външни подпрозоречни первази.

Тези от вас, които искат стабилност за външните подпрозоречни первази, трябва да знаят, че със своето структурно разнообразие и разнообразни цветове, гранитът е най-задоволителното решение за екстериорните пространства.

В Stonebuild можете да намерите богат избор на подпрозоречни первази. Независимо дали търсите обкантване от гранит или от варовик, разгледайте предложенията в сайта ни, няма да останете разочаровани. 

Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft