Мрамор
Гранит
Варовик
Травертин
Пясъчник
Полускъпоценни камъни
Технически камък
Настилки
Стъпала
Кухненски плотове и барплотове
Бани
Облицовки
Обкантване на прозорци
3D визуализации
ОНИКС

Камина от естествен камък

Камината от естествен камък e атрактивно решение за вашият дом. Тези удивителни трайни структури създават усещане за лукс и уют в студените зимни нощи. Естественият камък се използва в различни превъплъщения от цветове и форми до получаване на перфектна архитектура и дизайн на камината.

Независимо дали от гранит, варовик, травертин или мрамор, една каменна камина може да добави топлина и дълбочина към стаята, както и характер на интериора.

Камините изградени от естествен камък могат да бъдат инсталирани на открито и закрито. Външен вид, устойчивост на топлина и дим, и издръжливост са основните фактори при избора на естествен камък за камината.

Гранитът е един от най-разпоространените естествени камъни, използван за камини, бани и настилки. Той е предпочитан избор поради невероятната си издръжливост, устойчив е на надраскване и има висока температурна толерантност. Този естествен камък също е добре известен със своята устойчивост на оцветяване, което го прави добър избор за семейства с малки деца. Гранитът се добива в най-различни цветове, което осигурява неподправеност за почти всеки интериор.

Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft