phone

02/418 68 65; 0894 43 75 70

Оникс
Мрамор
Гранит
Варовик
Травертин
Пясъчник
Полускъпоценни камъни
Технически камък
Настилки
Стъпала
Кухненски плотове и барплотове
Бани
Облицовки
Обкантване на прозорци
Камини
3D визуализации
Продукти  » 

Обкантване на прозорци

Нека фасадата на вашият дом, бъде завършена с красиви рамки от камък, около прозорците! Освен подпрозоречни плотове, ви предлагаме интересни решения за обкантване на прозорците. Можем да ви изработим подпрозоречни первази от варовик, гранит, мрамор или травертин.

За Нас

СТОУНБИЛД ГРУП

Фабрика и складове за мрамор, гранит, варовик, травертин и оникс.

 

СТОУН БИЛД ГРУП е създадена в началото на 90-те и след период на инвестиране и динамично развитие се превръща в една от фирмите с водещо значение в сектора на декоративните скални материали.

Фирмата се развива в производството и продажбата на обработени  и необработени материали като се стреми към  разширяване на дейността  в посока собствена добивна дейност. Ние предлагаме, както богат избор от гранитни, мраморни и варовикови материали, така и опита в поемането на големи проекти. 

СТОУНБИЛД ГРУП разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за отлично  обработване, високо качествено  изготвяне на всякакви индивидуални проекти които се използват за интериорни и екстериорнирешения.  
 
Разполагайки с високотехнологично оборудване за оразмеряване и обработване на камъка до краен детайл може да изпълни всякакъв вид стандартни и нестандартни решения за дома, офиса, бизнес или жилищна сграда и др. Фирма СтоунБилд Груп реализира както и мащабни проекти, така и малки стандартни и нестандартни поръчки. Фирмата предлага на своите клиенти както изработка на изделия по индивидуални проекти и детайли, така и оразмеряване, консултации, доставка и монтаж.Екипът на фирмата се стреми да осигури на своите клиенти максимално качество и изцяло професионално обслужване на всеки един етап от проекта.

 

 

СТОУН БИЛД ГРУП разполага със собствена производствена база в с. Априлово, област Елин Пелин и склад в Г. Лозен гр. София.
Складът на фабриката предлага незабавна доставка на плочи и слабове с голямо разнообразие от видове, нюанси и дебелини.
Фабриката разполага с 1бр. бичеща машина Т-блок, 2 бр. бичещи машини „Струма 1200” , 1 бр. гатер, 1бр. полираща поточна линия за слабове , 1бр. поточна линия за бочардисване на слабове, 1 бр. поточна линия за кантови обработки на различни видове материали, 3 бр. мостови режещи машини, 2 бр. ръчно полиращи машини за полиране на масиви и нестандартни размери.
Месечния производствен капацитет на фабриката достига 10 000 м² .

Свържи се с нас
Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft