phone

 0894 43 75 70

Мрамор
Гранит
Варовик
Травертин
Пясъчник
Полускъпоценни камъни
Технически камък
Настилки
Стъпала
Кухненски плотове и барплотове
Бани
Облицовки
Обкантване на прозорци
3D визуализации
ОНИКС
Продукти  » 

НОВО!!! 3D визуализации

Предлагаме ви изработката на индивидуален 3D проект, т.нар. визуализация на вашата кухня, баня и тн. за да можете да придобиете реална представа как би изглеждал избран от вас камък. Да кажем, че искате да си изберете гранит за кухненски плот, но не сте напълно сигурни кой би се вързал с интериорът ви...тук идва полезността от 3D визуализацията. Или пък бихте искали баня от мрамор, спрямо размерите на вашето помещение ще направим реален разкрой и подредба на плочите за да можете да видите как шарката на мрамора краси банята ви и много други примери.

За Нас

СТОУНБИЛД ГРУП

Фабрика и склад за мрамор, гранит, варовик, травертин и оникс.

 

СТОУН БИЛД ГРУП

СТОУНБИЛД ГРУП разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за отлично  обработване, високо качествено  изготвяне на всякакви индивидуални проекти които се използват за интериорни и екстериорнирешения.  
 
Разполагайки с високотехнологично оборудване за оразмеряване и обработване на камъка до краен детайл може да изпълни всякакъв вид стандартни и нестандартни решения за дома, офиса, бизнес или жилищна сграда и др. Фирма Стоун Билд Груп реализира както и мащабни проекти (облицовка жилищни блокове, вътрешни стъпала, настилки с квадратури над 100 кв.м.) така и малки стандартни и нестандартни поръчки (кухненски плотове, барплотове, бани и др.). Фирмата предлага на своите клиенти както изработка на изделия по индивидуални проекти и детайли, така и оразмеряване, консултации, доставка и монтаж. Екипът на фирмата се стреми да осигури на своите клиенти максимално качество и изцяло професионално обслужване на всеки един етап от проекта, бихме могли да ви консултираме относно това кой тип камък за какво е подходящ, какви приложения има и идеи относно визия и начин на полагане.
 
СОУН БИЛД ГРУП внася директно от страната производител на самият естествен камък. Част от тези дестинации са Индия, Бразилия, Испания, Италия и др. По този начин произхода и качеството са гарантирани.
 
Във всеки случай най-детайлна информация относно дейността ни или материалите с които работим,  бихте могли да получите на място, така че заповядайте при нас. Очакваме ви!
 
 

 

 

 

Свържи се с нас
Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft