phone

02/418 68 65; 0894 43 75 70

Оникс
Мрамор
Гранит
Варовик
Травертин
Пясъчник
Полускъпоценни камъни
Технически камък
Настилки
Стъпала
Кухненски плотове и барплотове
Бани
Облицовки
Обкантване на прозорци
Камини
3D визуализации
материали  »  Травертин  » 

Travertine Light

Travertine Light

За Нас

СТОУНБИЛД ГРУП

Фабрика и складове за мрамор, гранит, варовик, травертин и оникс.

 

СТОУН БИЛД ГРУП е създадена в началото на 90-те и след период на инвестиране и динамично развитие се превръща в една от фирмите с водещо значение в сектора на декоративните скални материали.

Фирмата се развива в производството и продажбата на обработени  и необработени материали като се стреми към  разширяване на дейността  в посока собствена добивна дейност. Ние предлагаме, както богат избор от гранитни, мраморни и варовикови материали, така и опита в поемането на големи проекти. 

СТОУНБИЛД ГРУП разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за отлично  обработване, високо качествено  изготвяне на всякакви индивидуални проекти които се използват за интериорни и екстериорнирешения.  
 
Разполагайки с високотехнологично оборудване за оразмеряване и обработване на камъка до краен детайл може да изпълни всякакъв вид стандартни и нестандартни решения за дома, офиса, бизнес или жилищна сграда и др. Фирма СтоунБилд Груп реализира както и мащабни проекти, така и малки стандартни и нестандартни поръчки. Фирмата предлага на своите клиенти както изработка на изделия по индивидуални проекти и детайли, така и оразмеряване, консултации, доставка и монтаж.Екипът на фирмата се стреми да осигури на своите клиенти максимално качество и изцяло професионално обслужване на всеки един етап от проекта.

 

 

СТОУН БИЛД ГРУП разполага със собствена производствена база в с. Априлово, област Елин Пелин и склад в Г. Лозен гр. София.
Складът на фабриката предлага незабавна доставка на плочи и слабове с голямо разнообразие от видове, нюанси и дебелини.
Фабриката разполага с 1бр. бичеща машина Т-блок, 2 бр. бичещи машини „Струма 1200” , 1 бр. гатер, 1бр. полираща поточна линия за слабове , 1бр. поточна линия за бочардисване на слабове, 1 бр. поточна линия за кантови обработки на различни видове материали, 3 бр. мостови режещи машини, 2 бр. ръчно полиращи машини за полиране на масиви и нестандартни размери.
Месечния производствен капацитет на фабриката достига 10 000 м² .

Свържи се с нас
Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft