phone

 0894 43 75 70

Мрамор
Гранит
Варовик
Травертин
Пясъчник
Полускъпоценни камъни
Технически камък
Настилки
Стъпала
Кухненски плотове и барплотове
Бани
Облицовки
Обкантване на прозорци
3D визуализации
ОНИКС
материали  » 

Травертин

Травертин е горна порода поликристал, образуван от минерали на калциев карбонат (предимно арагонит и по-малка част калцит), след химическото свързване на калция в почвата с топли или студени води от недрата на Земята, наситени на въглеродни диоксиди. Отнася се към групата на мраморите, той е порест и се отличава с малка плътност. В следствие на кристалната зърнеста структура се полира добре. След полирането декоративните свойства изпъкват допълнително. Използва се като материал за външни и вътрешни облицовки, както и за подови настилки.

За Нас

СТОУНБИЛД ГРУП

Фабрика и склад за мрамор, гранит, варовик, травертин и оникс.

 

СТОУН БИЛД ГРУП

СТОУНБИЛД ГРУП разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за отлично  обработване, високо качествено  изготвяне на всякакви индивидуални проекти които се използват за интериорни и екстериорнирешения.  
 
Разполагайки с високотехнологично оборудване за оразмеряване и обработване на камъка до краен детайл може да изпълни всякакъв вид стандартни и нестандартни решения за дома, офиса, бизнес или жилищна сграда и др. Фирма Стоун Билд Груп реализира както и мащабни проекти (облицовка жилищни блокове, вътрешни стъпала, настилки с квадратури над 100 кв.м.) така и малки стандартни и нестандартни поръчки (кухненски плотове, барплотове, бани и др.). Фирмата предлага на своите клиенти както изработка на изделия по индивидуални проекти и детайли, така и оразмеряване, консултации, доставка и монтаж. Екипът на фирмата се стреми да осигури на своите клиенти максимално качество и изцяло професионално обслужване на всеки един етап от проекта, бихме могли да ви консултираме относно това кой тип камък за какво е подходящ, какви приложения има и идеи относно визия и начин на полагане.
 
СОУН БИЛД ГРУП внася директно от страната производител на самият естествен камък. Част от тези дестинации са Индия, Бразилия, Испания, Италия и др. По този начин произхода и качеството са гарантирани.
 
Във всеки случай най-детайлна информация относно дейността ни или материалите с които работим,  бихте могли да получите на място, така че заповядайте при нас. Очакваме ви!
 
 

 

 

 

Свържи се с нас
Copyright 2009 - 2017 © www.stonebuild.bg All Rights Reserved.
Design & Development by TaraSoft